Hurtigtast for legitimasjonssøk

Funksjonen Hurtigtast for legitimasjonssøk lar deg umiddelbart åpne en legitimasjonsliste fra hvilket som helst sted i Windows og lime inn et valgt element i skjemaet. Den fungerer med nettleser- og nettkontoer, så vel som med Windows-programmer. Gjør følgende for å begynne å bruke funksjonen:

1. Åpne hovedprogramvinduet.
  2. Klikk Programmeny i den nedre delen av hovedprogram vinduet.
  3. Klikk på Innstillinger i den åpnede menyen.

Programinnstillingene åpnes.

4. Velg delen Avansert.
  5. I delen Hurtigtast for legitimasjonssøk angir du en hurtigtastkombinasjon og merker av i ruten Aktiver søk med hurtigtast ved å trykke på.

Endringene dine lagres automatisk.

Nå kan du åpne en legitimasjonsliste ved å trykke hurtigtastkombinasjonen du har angitt. Bruk pilene til å bla gjennom listen. Trykk på Enter for å lime inn brukernavn i det forrige vinduet. Trykk på Ctrl + Enter for å lime inn passordet eller kopiere data fra den valgte cellen ved å dobbeltklikke.

Bruk søkefeltet hvis passordet du trenger ikke er oppført.